MÅNDAG 2/12

Ugnsbakad laxöring serveras med citronsås, romhollandaise och jasminsris

Biff provencale med, haricots verts, vitlökssmör och potatisgratäng

TISDAG 3/12

Ugnsbakad koljafile serveras med saffrans creme fraiche,  kokt potatis samt en kopp fisksoppa

Hamburgare på högrev och bringa serveras med aioli och pommes frites

ONSDAG 4/11

Smörstekt torskfilé serveras med dillslungad potatis, skirat smör samt riven pepparrot

Kycklingspett serveras med tzatziki, paprikaröra, pitabröd och sötpotatispommes

TORSDAG 5/12

Panerad flundrafilé serveras med skagenkräm, ångad broccoli och smörslungad potatis

Pyttipanna serveras med stekt ägg samt inlagda rödbetor

FREDAG 6/12

Laxpudding serveras med dill och honungsglaserade morötter

Biff stroganoff serveras med creme fraiché och ris

VECKANS SOPPA

Gulaschsoppa såhär härligt på vintern

VECKANS PASTA

Pasta med strimlad fläskfile i senapsås

VECKANS VEGAN

Grönsaksbiffar med paprikaröra och sötpotatis pommes

I lunchen ingår hembakat bröd, smör,sallad, dryck samt kaffe/Thé

Lunch fr. 109kr

Take away fr. 95kr

(Dryck ingår ej)

ALLTID PÅ LUNCHEN

Fläskschnitzel serveras med kapris, citron, örtsmör samt stekt potatis

 109kr

Grillad Angus biff serveras med rödvinsås och klyftpotatis

155kr

Ceasarsallad med kyckling eller panerad tofu

145kr

Afterwork

Mån – Fre 15.00 – 19.00

Fläskschnitzel serveras med kapris, citron, örtsmör samt stekt potatis.. 139KR