MÅNDAG 25/1

Helstekt apelsin och citronmarinerad ryggbiff med stekt rödkålssallad och rostad potatis

Halstrad laxfilé med hovmästarsås och dillstuvad potatis

TISDAG 26/1

Persiljejärpar med gräddsås, inlagd gurka och kokt potatis

Smörstekt torskfilé med bacon och gräslökssås samt potatismos

ONSDAG 27/1

Saltimbocca av kyckling med smörstekt spenat och svamprisotto

Fiskwallenbergare med skirat smör, lingon och potatismos

TORSDAG 28/1

Fläskschnitzel med citron, skysås och pommes frites

Pankopanerad lax med sweet-chili dressing, citronkräm och stekt ris

FREDAG 29/1

Bacondlindad helstekt oxfilé med cognacsås, råfriterad potatis och vitlökschampinjoner

Panerad flundrafilé med skagenröra och krossad potatis

VECKANS SOPPA

Tomatsoppa med creme fraiché, linser och kycklingspett

VECKANS PASTA

Lasagne Al Forno

VECKANS VEGAN 

I lunchen ingår hembakat bröd, smör,sallad, dryck samt kaffe/Thé

Lunch fr. 109kr

Take away fr. 95kr

(Dryck ingår ej)

ALLTID PÅ LUNCHEN

Grillad Angus biff serveras med rödvinsås och klyftpotatis

155kr

Ceasarsallad med kyckling eller panerad tofu

145kr

Afterwork

Mån – Tor 15.00 – 19.00