MÅNDAG 25/5

Wallenbergare med skirat smör, gröna ärtor, rårörda lingon och potatimos

Chili marinerad scampi på spett med sweetchilisallad och jasmin ris

TISDAG 26/5

Oxjärpar med gräddsås, pressgurka och kokt potatis

Räkgratinerad koljafilé med hummersås och dillstekt potatis

ONSDAG 27/5

Fläskfilé med vitlöksfrästa champinjoner och bearnaisesås serveras med pommes

Fisk och skaldjursgryta med aioli serveras med kokt potatis

TORSDAG 28/5

Biffstroganoff med ris och creme fraiche

Halstrad laxfilé med hollandaisesås, dill och smörstekta sockerärtor och kokt potatis

FREDAG 29/5

Baconrullad oxfilé med cognacsås, potatisgratäng med vitlöksfrästa hari cot verts

Panerad flundrafilé med tartarsås servers med ris

VECKANS SOPPA

Potatis & purjolöksoppa med grillad kyckling

VECKANS PASTA

 Pasta med oxfilé i dijonsenapsås

VECKANS VEGAN 

I lunchen ingår hembakat bröd, smör,sallad, dryck samt kaffe/Thé

Lunch fr. 109kr

Take away fr. 95kr

(Dryck ingår ej)

ALLTID PÅ LUNCHEN

Grillad Angus biff serveras med rödvinsås och klyftpotatis

155kr

Ceasarsallad med kyckling eller panerad tofu

145kr

Afterwork

Mån – Fre 15.00 – 19.00