MÅNDAG 19/4

Pickwick’s hamburgare med pommes frites

Panerad flundrafilé med dillslungad potatis och en sommarsallad med räkor

TISDAG 20/4

Stekt fläsk med raggmunk eller med bruna bönor

Smörstekt torskrygg med rosépeppar, creme fraichésås, stenbitsrom och kokt potatis

ONSDAG 21/4

Helstekt pepparbiff med persiljesmör, tomatröra och ugnsrostad potatis

Stekt laxfilé med zucchinipasta och stekt ägg

TORSDAG 22/4

Kalvfärsbiffar med skogssvampsås, rårörda lingon och hasselbackspotatis

Stekt torskfilé med krutonger och grönärtssoppa med räkor

FREDAG 23/4

Helstekt oxfilé med hemvispad bearnaise, tomat och sparriskompott samt potatisgratäng

Stekt strömming med skirat smör, lingon och potatispuré

VECKANS SALLAD

Couscoussallad med kikärtor, grillad kyckling och sesamdressing

VECKANS PASTA

Spaghetti med scampi, calamares och musslor i chiliolja

VECKANS VEGAN 

Friterad blomkål och broccoli med kall vitlökssås och råfriterad potatis

I lunchen ingår hembakat bröd, smör,sallad, dryck samt kaffe/Thé

Lunch fr. 109kr

Take away fr. 95kr

(Dryck ingår ej)

ALLTID PÅ LUNCHEN

Grillad Angus biff serveras med rödvinsås och klyftpotatis

155kr

Ceasarsallad med kyckling eller panerad tofu

145kr

Afterwork

Mån – Tor 15.00 – 19.00